Personal Skin Trainer

 

Uw persoonlijke huidspecialist aan huis

We willen allemaal graag oud worden, maar onze huid houden we liever jong.

Op de markt zijn allerlei middelen te vinden, zoals botox en fillers. Echter: deze ingrepen doen niets aan de kwaliteit van de huid. Dat is ontzettend jammer want de huid heeft zoveel eigen power in zich om de kwaliteit te verbeteren. Wanneer u uw huid op de juiste manier behandelt, herstelt de huid en komt de natuurlijke schoonheid naar boven. Een Personal Skin Trainer kan u hierbij helpen! Ik, Karin van de Ven, kom bij u aan huis en help u vanuit uw eigen vertrouwde omgeving uw huid te optimaliseren. Samen trainen we de huid om deze zelfstandig te verbeteren.

 

Hoe ga ik te werk?

Bindweefselmassage

Als Personal Skin Trainer haal ik het beste uit uw huid. De eerste belangrijke stap is het creëren van een goede doorbloeding. Dit doe ik door middel van bindweefselmassage en/of in combinatie met cupping. Bindweefselmassage zorgt ervoor dat de uiterste kleine haarvaatjes – die de voeding aan de huid geven – weer doorbloed zijn. Hoe ouder we worden, hoe meer haarvaatjes dichtslibben en die bepalen mede de kwaliteit van de huid. Een huid kan niet verbeteren zonder goede doorbloeding, daarom wordt hier veel aandacht aan besteedt. Zodra de bloedcirculatie op gang is gebracht, vindt herstel plaats van de huid. De cellen krijgen nu voldoende voedingstoffen uit het bloed waardoor een natuurlijke gezonde opbouw van de huid ontstaat. Uw huid krijgt hierdoor een gezonde, frisse kleur en de structuur van de huid wordt zachter.

 

Mesovac

Helaas gebeurt er meer bij huidveroudering, namelijk: spierverslapping. De gezichtspieren liggen voornamelijk los in de huid. Dit in tegenstelling tot skeletspieren die vast zitten aan botten. Skeletspieren kunnen we steviger maken door ze te trainen in de gym, maar gezichtspieren niet. Deze worden steeds slapper, wat invloed heeft op uw gezicht. De gezichtspieren liggen onder uw huid en bepalen de spankracht van uw gezicht. Dus hoe slapper de spieren worden, hoe meer de huid gaat ‘hangen’. Gelukkig is er een oplossing om de spieren te verstevigen waardoor de gezichtshuid zijn spankracht terug krijgt!

 

Mesovac biedt namelijk de oplossing! Het is een soort ‘trilplaat’ voor de gezichtspieren. Met een speciale kop worden de spieren in beweging gebracht en door de trillingen worden de spieren steviger. Uw huid spant zich beter om de spieren. Daarnaast is Mesovac ook te gebruiken bij hardnekkig buikvet en tegen cellulitis. Meer informatie vindt u onder het kopje ‘Behandeling’.

 

Voeding

Daarnaast is voeding erg belangrijk om mee te nemen tijdens de behandeling. De huid wordt letterlijk gevoed door voedsel dus dit is onmogelijk te negeren.

Hoe beter u de voeding op orde heeft, hoe mooier en gezonder uw huid is.

Met het ouder worden hebben we ook specifieke voedingstoffen nodig zoals proteïne oftewel eiwitten. Proteïne is een bouwstof voor ons lichaam en ook voor onze huid. Deze moet dagelijks aangevuld worden want het breekt elke dag af.

 

De afbraak gaat met het stijgen van de leeftijd sneller, maar de aanvulling wordt in de meeste gevallen minder. Proteïnen zitten in vlees, vis en zuivel. Om voldoende aan te vullen is het vaak een noodzaak om extra proteïne aan te vullen in vorm van supplementen. Dit geldt ook voor vitamine D en calcium.

Om u wegwijs te maken van de wirwar op internet kan ik u persoonlijk voedingsadvies geven, ook in supplementen.

 

Personal Skin Trainer aan huis

Bovenstaande heeft u kort uitleg gekregen over wat de behandeling inhoudt.

Als ik bij u aan huis kom, hoeft u nergens voor te zorgen. Vooraf vindt een intake plaats zodat de behandeling volledig gericht is op uw wensen en verwachtingen. De eerste behandeling krijgt u voor een welkom tarief van € 105,-. Als u besluit de behandeling voort te zetten, is er een vast tarief van € 145,-.

 

Wilt u dit eventueel combineren met een bodybehandeling Mesovac? Ook dat is mogelijk en kunnen we bespreken bij de intake. Advies op huidverzorging en voeding krijgt u bij ieder bezoek aan huis.

Ik leer u hoe u dagelijks uw huid kunt masseren en ik geef allerlei tips wat gezonde voeding is, met heerlijke bijbehorende recepten.

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Bel mij: 06-54384610.

 

^ Naar boven