Over ons

De Derma Groep bestaat uit een aantal afzondelijke bedrijven, welke op diverse fronten in de schoonheidsbranche actief zijn. Hieronder een korte omschrijving van de bedrijven die behoren tot de Derma Groep.

Huidkliniek Derma Bladel

Karin van de Ven startte in 1994 met dit huidinstituut in Bladel. Het instituut was en is voornamelijk gericht op huidverzorging, huidproblemen en figuurcorrecties. Vanuit dit basisconcept is de praktijk inmiddels uitgegroeid tot de Derma Group. Men kan bij Derma Bladel terecht voor een ontspannende huidverzorging. De nadruk wordt daarbij meer en meer gelegd op het herstellen en verbeteren van de huid en Derma streeft dan ook naar een resultaat gerichte huidtherapeutische behandeling. Behalve gezichtsbehandelingen zijn figuurcorrecties een belangrijk onderdeel op het programma van Derma Bladel. In 1995 werd in samenwerking met de cosmeticawereld in Spanje een manuele massagetherapie ontwikkeld gericht op het bestrijden van cellulites.


Praktijk voor Huidtherapie Hooge Mierde.
Onze Praktijk voor Huidtherapie behandelt de beschadigde of zieke huid zoals littekens die ontstaan zijn door acné, trauma, operatie en brandwonden. Ook oedeem (vochtophoping), pigmentvlekkenen overbeharing worden behandeld. Huidtherapie valt onder de erkende paramedische beroepen en sinds 01-01-2003 valt huidtherapie onder de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

 

^ Naar boven