Over Karin

Mijn naam is Karin van de Ven en ik ben al ruim 25 jaar ervaren huidtherapeute. Ik heb huidinstituten gerund in Roermond, Bladel, Hooge Mierde. Mijn specialiteit is huidverbetering: van acne tot een verslapte huid.

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar de beste producten en behandelingsmethodes, zoals microdermabrasie, dermapen, facesetting, chemische peeling, fruitzuren, etc. Mesovac is mijn mooiste juweeltje!

 

“Met bindweefselmassage kan ik de doorbloeding in de huid optimaliseren maar de spieren worden slapper. Omdat de spieren voornamelijk ‘los’ in de huid zitten, is het moeilijk om ze stevig te krijgen. Mesovac biedt de uitkomst!

Ik noem het een ‘trilplaat’ voor de huid, geweldig!”

 

Tevens ben ik importeur geweest van een exclusief cosmeticamerk: Natura Bissé. Ik heb ervoor gezorgd dat het in Nederland op de kaart stond maar vind het nu hoog tijd voor een eigen cosmeticalijn. In 2020 ga ik deze introduceren, speciaal voor de 40 plusser. Met deze toevoeging is mijn aanbod als Personal Skin Trainer compleet.

 

Naast Personal Skin Trainer heb ik veel ervaring op het gebied van voeding, gezondheid en afvallen. Als ervaren beroepslijner, weet ik als geen ander wat voor gestoei het is met het overgewicht, zeker na je 40e jaar. Ruim 14 jaar geleden ben ik 40 kilo afgevallen en ik heb dit gewicht altijd onder controle weten te houden, tot 1,5 jaar geleden. 50 jaar, overgang achter de rug en de 10 kilo zat er zo weer aan. Dit frustreerde mij enorm en het lukte me maar niet om de kilo’s kwijt te raken. Na veel lezen, bestuderen en zoeken kwam ik met een oplossing: K-slim. Inmiddels ben ik daarmee alweer ruim 16 kilo kwijt en óók die hardnekkige buik waar zoveel vrouwen en mannen last hebben na hun 40e levensjaar.

 

Mijn nieuwste uitdaging is dus Personal Skin Trainer, waarmee ik niet alleen uw huid behandel, maar u ook alle handvaten meegeef om de huid zelf te verbeteren. Met alle knowhow van ruim 25 jaar werkervaring en persoonlijke ervaring geef ik u het nodige advies voor een gezonde levensstijl.

 
^ Naar boven