Workshop

Wat is er nu leuker dan samen met een groep vrienden en vriendinnen leren hoe u uw huid het beste kunt verzorgen? Ik verzorg diverse workshops vanaf 5 tot 15 personen, bij u op locatie.

 

Workshop 1 huidverzorging

In deze workshop leert u hoe u uw huid het beste dagelijks kunt verzorgen.

U gaat zelf actief uw huid reinigen en voorziet uw gezicht vervolgens van een massage en een masker. De verzorging wordt afgesloten met een passende gezichtscrème.

Deze leerzame workshop geeft u allerlei handvaten hoe u de huid in goede conditie kan krijgen en behouden. Hij is geschikt voor iedereen maar vooral ook leuk voor jongeren die met huidverzorging gaan beginnen.

 

Tijdsduur: 2 uur

Kosten: 5 personen € 25,00 p.p.

6 tot 15 personen € 22,00 p.p.

 

Tip: leuk voor een kinderfeestje vanaf 10 jaar.

 

Workshop 2 cupping

Cupping zijn speciale glaasjes die vacuüm gezet worden op de huid. Hierdoor ontstaat een goede doorbloeding wat erg belangrijk is. Hoe beter de huid namelijk doorbloed is, hoe beter de huid in conditie is.

In deze workshop leert u om de techniek cupping te beheersen zodat u het thuis wekelijks bij u zelf kunt toepassen. Vooraf gaat u de huid reinigen en na de cupping brengt u een masker aan voor een optimaal resultaat.

De workshop wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende crème en dat maakt dat uw huid weer in topconditie is!

 

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 20 jaar (ook uitstekend geschikt voor acnelittekens).

 

Tijdsduur: 2 uur

Kosten: 5 personen incl. cupping glazen voor thuisgebruik € 65,00 p.p.

6 tot 12 personen incl. cupping glazen voor thuisgebruik € 60,00 p.p.

 

Tip: Leuk voor vriendinnen of bedrijfsuitje.

 

Workshop 3 gezichtsgymnastiek

De spieren in uw gezicht liggen voornamelijk ‘los’ in de huid en met het stijgen van de leeftijd worden ze slapper. De spankracht van de huid neemt af en verslapping wordt zichtbaar. Door gericht de huid aan te spannen is het mogelijk om de spieren te verstevigen. Tijdens deze workshop leert u hoe u dat kunt doen. Dit zorgt vaak voor hilariteit binnen de groep, wat de workshop extra leuk maakt. Vooraf gaat u de huid reinigen en na de gezichtsgymnastiek brengt u een masker aan, afsluitend met een verzorgende crème.

 

Tijdsduur: 2,5 uur

Kosten: 5 personen incl. lesmateriaal voor thuisgebruik € 32,00 p.p.

6 tot 15 personen incl. lesmateriaal thuisgebruik € 29,00 p.p.

 

Tip: leuk voor een vrijgezellenfeestje.

 

Workshop 4 voeding/afvallen

‘Voeding/afvallen’ is een thema dat veel dames aanspreekt, omdat voeding dagelijks centraal staat in ons leven. Er is bijna geen enkel onderwerp waar de meningen zover over uiteenlopen!

Tijdens de workshop wordt uitgelegd wat gezonde voeding wat gezond afvallen is. U leert hoe u overtollige kilo’s kwijtraakt of juist dat hardnekkige buikje verliest. Zeker na het 40ste levensjaar gaat dat niet meer vanzelfsprekend. Er spelen dan ander factoren mee die tijdens de workshop worden uitgelegd. U gaat ook diverse hapjes proeven zodat u ervaart dat afvallen een feestje kan zijn.

 

Tijdsduur: 2 uur

Kosten: vanaf 5 personen incl. drankje en hapjes € 10,00 p.p.

 

 
^ Naar boven