Pannenkoeken groentetaart (4 personen)

 

Ingrediënten

2 grote vlees tomaten

2 aubergines

2 uien

1 theelepel Italiaans gedroogde kruiden

1 pak pannenkoekenmeel die met water aangemaakt kan worden.

 

 

Bereidingswijze

Maak voor 4 pannenkoeken beslag aan, voeg de kruiden toe. Tip: als je spa gebruikt i.p.v. water krijg je een lekkere knapperig randje.
Bak 4 pannenkoeken in een grote koekenpan met anti aanbaklaag waarin wat olie gesprayed is.
Snij de groenten in plakken en bak deze op een grill pannetje.
Ga stapelen, op een ovenvast bord of schaal begin met een pannenkoek, dan groenten, op smaak brengen zout en peper, weer een pannenkoek, groenten enz. eindigen met een pannenkoek.
Zet de taart voor ongeveer 20 min in de warme oven om door en door heet te worden.
Snij in vieren

 

 

 

^ Naar boven