The New Look

 

Iedereen heeft op z’n tijd behoefte aan een nieuwe look. Bij Derma Store proberen we met onze kennis en expertise enkel het beste in uw huid naar voren te halen en u weer te laten shinen. Want dat is de nieuwe look die wij aan onze klanten willen meegeven: een gezond, stralende huid.

 

Om dit te kunnen bereiken is er wel verandering nodig. Daarom gaan we bij Derma Store eerst terug naar de basis: onze huidexperts kijken persoonlijk met u naar de binnenkant van uw lichaam. Een mooie huid creëer je namelijk niet alleen door het smeren van crèmes. Met behulp van een gratis huid- en bloedanalyse kijken de deskundigen van Derma Store wat uw huid van binnenuit nodig heeft om er van de buitenkant als nieuw uit te zien. Op basis van de resultaten krijgt u een custom made schoonheidsbehandeling die volledig aansluit bij de daadwerkelijke wensen van uw huid.

 

Met de kennis, gebaseerd op 25 jaar ervaring met de nieuwste inzichten, probeert Derma Store uw ‘oude’ look te vernieuwen. Bent u toe aan een verfrissende ervaring op huidverzorgingsgebied? Kom dan zeker een keer langs bij Derma Store en laat u door een van onze specialisten verrassen en verwennen. Want het creëren van een nieuwe look moet natuurlijk wel leuk blijven.

 

 

 

 

^ Naar boven