Mijn ervaring met overgewicht

Ik voel me 53 jaar jong!

16 jaar
Mijn eerste dieet
Als puber snoepte ik veel, ik was een stevige tiener. Met het malsovit brooddieet val ik 15 kilo af.

Van 30 naar 33 jaar
25 kilo erbij
Op mijn 30e wil ik graag zwanger worden, dat lukt na 3 jaar. Ik had geen motivatie om op gewicht te blijven want “Ach, ik word toch zwaarder met de zwangerschap”. Na de geboorte van mijn zoon ben ik 25 kilo aangekomen.

50 jaar
10 kilo erbij
Ik word 50 en voor het eerst kom ik weer aan na 14 jaar op mijn streefgewicht. In 3 maanden 10 kilo erbij door de veranderingen in mijn hormoonhuishouding.

Van 23 naar 26 jaar
25 kilo erbij
Tijd voor verkering, leuke dingen doen, uit eten, terrasjes, vakanties enzovoorts. Gevolg: 25 kilo erbij.

Van 33 naar 35 jaar
15 kilo erbij
Ik wilde graag een tweede kindje dus beginnen met lijnen vond ik zonde van mijn inspanning. Een miskraam en 4 jaar later werd mijn dochter geboren. Ondertussen was ik wel 40 kilo zwaarder geworden!

51 jaar
20 kilo eraf
De overgang heeft veel gevolgen voor mijn lichaam maar door aanpassing in mijn voeding en beweging ben ik 20 kilo afgevallen met K-slim. Ik heb nu maat 38, nooit geloofd dat ik dat ooit kon dragen. En… met een platte buik, zonder huidoverschot!

26 jaar
25 kilo eraf
Ik ga trouwen en wil slank zijn in mijn trouwjurk. In 3 maanden tijd viel ik 25 kilo af. Minder eten en vooral veel touwtje springen.

36 jaar
40 kilo eraf met K-slim

Tijd om af te vallen en een gezonde moeder te zijn. Ik wil geen tijdelijk resultaat maar blijvend gewichtsverlies. Ik val 40 kilo af met K-slim in een jaar zonder huidoverschot.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om op gewicht te blijven. Daarom ben ik me gaan verdiepen in het menselijk lichaam. Als huidtherapeute en voedingscoach heb ik een goede achtergrond. Het werd me duidelijk waar de knelpunten zaten en wat ik fout deed. Ik ontwikkelde K-slim en raakte geleidelijk kilo’s kwijt. Alles bij elkaar wel 50 kilo en zonder huidoverschot. Het lukt me nu om op gewicht te blijven ondanks alle veranderingen in en na de overgang. Natuurlijk moet ik opletten, maar als Bourgondiër in Brabant kan ik ook niet altijd weerstand bieden tegen het ‘foute voedsel’ en dat hoeft ook niet.

Ik coach je graag naar een resultaat dat voor jou haalbaar is, op een manier die bij jou past.